پاورپوینت درباره شیمی و فناوری غلات

این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 87 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالبپاورپوینت درباره شیمی و فناوری غلات|1713679|arshad100|پاورپوینت,شیمی و فناوری غلات,تحقیق درمورد شیمی و فناوری غلات
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت درباره شیمی و فناوری غلات هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 87 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالب چند اسلاید آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

شیمی و فناوری غلات

—قوت غالب◦50 درصد کربوهیدرات◦یک سوم پروتئین و تا 85 درصد کالری◦50 تا 60 درصد ویتامین های گروه B— از نظر منشا: علفهای وحشی◦جو Hordeum vulgre سابقه 5000 ساله◦گندم در نواحی معتدل مانند اوراسیا–(Triticum monoccum) Einkorn 7 جفت کروموزوم (دی پلوئید) – (T.dicoccum) Emmer 14 جفت کروموزوم (تترا پلوئید)–T.aestivum 21 جفت کروموروم (هگزا پلوئید)—ارقام دیگر گندم:◦Spelt , Emmer, Kamut –نوعی Emmer به نام Durum—برنج Oryza sativa))—ذرت (Zea mays◦5000 سال قبل در نواحی استوایی و جنوب شرقی آسیا—ارزن (Eragostoideae panicoideae)◦Eragrostis tof دارای اهمیت بالا—سورگوم ((Surghum bicolor◦از زیر خانواده Andropogonideae—چاودار(Secale cereale)—جو دوسر یا یولاف (Avena Sativa)◦دو مورد اخیر غلات ثانویه، سازگار با آب و هوای مناطق شمالی و سرد–خود رو و بعدها کشت شده— تریتیکاله از تلاقی گندم و چاودار—از نظر ساختمانی:◦میوه تک دانه و خشک بنام cariopsis◦ Kernel یا grain— کاریوپسیس شامل پوشش میوه fruit coat یا پریکارپ◦ دانه را احاطه کرده به پوشش دانه seed coat متصل است— دانه شامل: جوانه embryo و اندوسپرم endosperm, و پوشش دانه—کاریوپسیس غلات در فرم تغییر شکل یافته برگ غلات:◦کاه و پوشال◦در جو و جو دوسر و برنج کاملا متصل به کاریوپسیس (hullیا (husk◦در سایر غلات مانند گندم براحتی جدا می شود—کاریوپسیس گندم:◦8 میلی متر طول و 35 میلی گرم وزن ◦قسمت پشتی ماهی پشت و در سوی دیگر دارای شیار crease–شیار مقابل جوانه و سراسر دانه تقریبا در مرکز آن–شیار مشکلات بهداشتی دارد مثلا رشد کپک و وجود گرد و غبار–پریکارپ دانه شامل دو قسمت داخلی و خارجی (بال زنبوری)–لایه الورون، معمولا به ضخامت یا سلول کل اندوسپرم و جوانه را در بر گرفته، خارجی ترین قسمت اندوسپرم–الورون فاقد نشاسته ولی غنی از املاح، پروتئین، چربی و ویتامین ها –همراه با پریکارپ و پوشش دانه سبوس را تشکیل می دهد◦جنین یا جوانه 2/5 تا 3/5 درصد وزن دانه–دارای محور جنینی (embryonic axis) و scutellum–اسکوتلوم مانند منبع ذخیره–جوانه فاقد نشاسته اما غنی از پروتئین، قند و چربی