پاورپوینت آماده بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني و روش تشخيص و كاهش آن مايكوتوكسين

هدف مقدمه و تاريخچه مايكوتوكسين ها خصوصيات مايكوتوكسين ها فاكتورهاي موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم افلاتوكسين ها انواع آفلاتوکسین ها كپك هاي مولد افلاتوكسين فاكتورهاي موثردر رشد قارچ وتوليد افلاتوكسين مواد غذايي حاوي افلاتوكسين ها افلاتوكسين M نحپاورپوینت آماده بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني و روش تشخيص و كاهش آن مايكوتوكسين|30007269|arshad100|پاوپوینت درسی,تحقیق درسی , پاورپوینت آماده بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني و روش تشخيص و كاهش آن مايكوتوكسين ها افلاتوكسين ها ,پاورپوینت آماده
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت آماده بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني و روش تشخيص و كاهش آن مايكوتوكسين هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .



از آنجائيكه شير و فرآورده هاي لبني از اهميت غذايي بسيار بالايي برخوردار هستند و مصرف فرآورده هاي لبني در گروه هاي سني مختلف لازم مي باشد پس سالم بودن و عاري بودن از هرگونه آلودگي و سموم قارچي در اين فرآورده ها بسيار حائز اهميت است و از آنجا كه سموم قارچي مانند آفلاتوكسين ها داراي اثرات سمي سرطانزايي ، جهش زايي و ناقص الخلقه زايي مي باشند و از جمله خطرات بالقوه براي سلامتي جامعه محسوب مي شوند پس در اينجاست كه لازمه توجه و تحقيق در رابطه با اين موضوع براي حفظ سلامتي جامعه و جلوگيري از ضررهاي اقتصادي روشن مي گردد.