پاورپوینت خلاصه کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی تألیف پی. جی. فیلاوز ترجمه مرتضی سهرابی

دانلود پاورپوینت خلاصه کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی تألیف پی. جی. فیلاوز ترجمه مرتضی سهرابی، در قالب ppt و در 190 اسلاید، قابل ویرایش، شامل: منابع انرژی فراوپاورپوینت خلاصه کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی تألیف پی. جی. فیلاوز ترجمه مرتضی سهرابی|34036960|arshad100|کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی فیلاوز,کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی مرتضی سهرابی,دانلود کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی فیلاوز,دانلود کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی مرتضی سهرابی,پاورپوینت کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی فیلاوز
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت خلاصه کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی تألیف پی. جی. فیلاوز ترجمه مرتضی سهرابی هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

دانلود پاورپوینت خلاصه کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی تألیف پی. جی. فیلاوز ترجمه مرتضی سهرابی،
در قالب ppt و در 190 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

منابع انرژی فراورش غذا
عدد رینولدز
منابع انرژی فراورش غذا
آماده سازی مواد خام
دسته‌ بندی کردن
پوست‌ کنی سایشی
اختلاط و شکل دادن
استفاده از نیروی مرکز گریز
تغلیظ غشایی
تخمیرهای لاکتیک اسیدی
فراورش حرارتی با استفاده از روغن داغ
اثر حاصل از انجماد
قوطی های دو تکه
ظروف سخت و نیمه سخت
و ...