پاورپوینت بررسی علم شیمی در تغذیه

مشخصات فایل: قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 14 قابل ویرایش بخشی از پاورپوینت: شیمی شیمی (به پارسی سَره: کیمیا) مطالعهٔ ساختار، خواص، ترکیبات، و تغییر شکل مواد است. این علم مربوط می‌شود به عناصر شیمیایی و ترکیبات شیمیایی که شامل اتمها، مولکولها، وپاورپوینت بررسی علم شیمی در تغذیه|35014150|arshad100|بررسی علم شیمی در تغذیه, پاورپوینت بررسی علم شیمی در تغذیه, دانلود رایگان پاورپوینت بررسی علم شیمی در تغذیه, دانلود پاورپوینت بررسی علم شیمی در تغذیه, دانلود پاورپوینت در مورد بررسی علم شیمی در تغذیه, تحقیق بررسی علم شیمی در تغذیه, پاورپوینت آماده بر,,,
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت بررسی علم شیمی در تغذیه هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

مشخصات فایل:

قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 14
قابل ویرایش

بخشی از پاورپوینت:

شیمی
شیمی (به پارسی سَره: کیمیا) مطالعهٔ ساختار، خواص،
ترکیبات، و تغییر شکل مواد است. این علم مربوط می‌شود به عناصر شیمیایی و
ترکیبات شیمیایی که شامل اتمها، مولکولها، و برهم‌کنش میان آنهاست.
واژه
شیمی خود داستان درازی دارد. ریشه این نام در واژه کیمیا است. خاستگاه
واژه کیمیا از زبان پارسی باستان است. این واژه و داستان دانش شگفت انگیز
پشت آن به همراه دانشش به زبان عربی نوشته شد و اروپاییان با این واژه و
دانش آن از راه مسلمانان آشنا شدند و این دانش را با نام alchemy شناختند.
آنگاه آن را در میان خود پروردند تا در سده‌های نزدیک به ریخت فرانسه شیمی
به زبان ما بازگشت
یاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک
است که مهم‌ترین عامل بقای زندگی و طول عمر می‌باشد. احتیاج به غذا دائمی
است و ارگانیسم را مجبور می‌کند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش
کند.
تغذیه
تغذیه صحیح رشد را میسر می‌سازد ، به تندرستی و طول عمر می‌انجامد و با تأثیر بر روی مغز و روان سبب رشد فکری می‌گردد.
غذای
انسان باید شامل پروتئین‌ها، چربی‌ها، کربوهیدرات‌ها، مواد معدنی، ویتامین
و آب باشد تا رشد و سلامت یاخته‌های بدن تأمین شود. این مواد با تغییراتی
که در لوله گوارش حاصل می‌کنند قابل جذب می‌شوند و برای تأمین نیازهای
حیاتی مورد استفاده یاخته‌های بدن قرار می‌گیرند
شیمی تغذیه چیست؟
تاریخچه

علم
تغذیه وقدمت آن به یونانیان که استدلال کردند که غذاها از عناصرخاص بهره
مند شده اند.و شیمیدان فرانسویLavoisier که توسعه ی مفهوم متا بولیسم و
فرایند شیمیایی که بدن خود به وسیله انرژی فراهم می کند و تاسیس علم
تغذیه را توصیه کرد.دانشگاه های امریکامانند جان هاپکینز کمک به توسعه علم
تغذیه رابیش از یک پرس وجو شیمیایی می دانند علم تغذیه امروزه همچنان که
به نظر میرسد مفید است اما هنوز به مقدار نیاز ایجاد نشده است. ترکیباتی که
به نظر می رسد تحت تاثیر شیمی ارزش غذایی محصولات کشاورزی جهان را
بهبودببخشد.



- این پاورپوینت کاملا استاندارد بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی رعایت شده است.