گزارش کارآموزی حسابداری در شرکت فرآورده لبنی

مقدمه: به نام خالق هستي كه شير را نوشيدني گوارا گردانيد تا اهل ايمان را عبرتي از قدرت لايزال او باشد و بهشتيان را به نهرهاي آن وعده داد تا لذت رضوان خويش را كامگزارش کارآموزی حسابداری در شرکت فرآورده لبنی|39013470|arshad100|دانلود گزارش کارآموزی,گزارش کارآموزی حسابداری,گزارش کارورزی حسابداری,کارآموزی حسابداری,حسابداری در شرکت لبنباتی,گزارش کارآموزی حسابداری در شرکت فرآورده لبنی,کارآموزی سیستم حقوق و دستمزد
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان گزارش کارآموزی حسابداری در شرکت فرآورده لبنی هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

مقدمه:
به نام خالق هستي كه شير را نوشيدني گوارا گردانيد تا اهل ايمان را عبرتي از قدرت لايزال او باشد و بهشتيان را به نهرهاي آن وعده داد تا لذت رضوان خويش را كامل گرداند.
اگرچه اين نوشيدني حيات بخش، منبع غني از تركيبات مورد نياز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه اي از اسرار اين غذاي كامل را كشف و به جوامع ارائه مي دهند متاسفانه به دليل عدم آگاهي مصرف سرانه آن در ايران حدود نصف استانداردهاي مطلوب مي باشد.

کلیات در رابطه با شرکت :
كارخانه فرآورده هاي لبني كلات( لبنوش) سهامي خاص يكي از مراكز توليد مهم ترين مواد غذايي در كشور مي باشد. اين كارخانه و ساير كارخانجات توليد كننده محصولات لبني در استان خراسان زير نظر مستقيم شركت تعاوني توليد كنندگان فرآورده هاي لبني پاستوريزه خراسان قرار دارد. شركت تعاوني توليد كنندگان محصولات لبني در سال 71 با همكاري جهاد كشاورزي و اداره كل تعاون استان خراسان جهت ارائه خدمت به واحد هاي فرآوري لبنيات پاستوريزه و تامين نياز آن ها و فروش توليداتشان تشكيل گرديد و هم اكنون 45 كارخانه را در استان خراسان تحت پوشش خود دارد.

فهرست:
مقدمه
کلیات دررابطه باشرکت
1- نحوه جمع آوری اطلاعات کارکرد ماهانه
1-1 حسابهای ترازنامه ای
2-1 فهرست حسابهای سود وزیانی
3-1 بهای تمام شده کالای فروخته شده
4-1 سیستم حسابداری صنعتی کارخانه
5-1 حساب کسر واضافات مواد
2- سیستم حقوق ودستمزد شرکت
3- چگونگی محاسبه حقوق ونحوه پرداخت آن
1-3 دستمزد اوقات تلف شده
2-3 ذخیره دستمزد ایام مرخصی
3-3 پرداخت مساعده
4- کنترل های لازم برای کارکردها وپرداخت حقوق