پاورپوینت اخلاق حرفه اي در سازمان

دانلود پاورپوینت با موضوع اخلاق حرفه اي در سازمان ، با فرمت ppt و در 117 اسلاید قابل ویرایش بخشی از پاورپوینت : اخلاق چيست ؟ در اخلاق صحبت از خوبي و بدي است . در اخلاق مديريت صحبت از خوبي و بدي عمل مديريتي است فلسفه اخلاق فلسفه اخلاق كه با نامهاي متعپاورپوینت اخلاق حرفه اي در سازمان|39031042|arshad100|روانشناسی , علوم تربیتی , اخلاق حرفه اي در سازمان, دانلود پاورپوینت اخلاق حرفه اي در سازمان, پاورپوینت در مورد اخلاق حرفه اي در سازمان, تحقیق اخلاق حرفه اي در سازمان, پاورپوینت درباره اخلاق حرفه اي در سازمان, پاورپوینت راجع به اخلاق حرفه اي در,,,
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت اخلاق حرفه اي در سازمان هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

دانلود پاورپوینت با موضوع اخلاق حرفه اي در سازمان،
با فرمت ppt و در 117 اسلاید قابل ویرایش

بخشی از پاورپوینت :
اخلاق چيست ؟
در اخلاق صحبت از خوبي و بدي است .
در اخلاق مديريت صحبت از خوبي و بدي عمل مديريتي است
فلسفه اخلاق
فلسفه
اخلاق كه با نامهاي متعددي مانند فرااخلاق (META ETHICS) ، اخلاق تحليلي
(ANALYTIC ETHICS) و اخلاق انتقادي (CRITICAL ETHICS) نيز شناخته شده، به
شيوه‌هاي گوناگون دسته بندي شده است:
اخلاق كاربردي (APPLIED ETHICS)
يا حرفه اي (PROFESSIONAL ETHICS) كه به زعم پاره اي فيلسوفان، يكي از شاخه هاي فلسفه اخلاق است.
طرح مساله اخلاق در علم مديريت
اخلاق
به عنوان يك علم، مفهوم اخلاق حرفه اي و رابطه آن با بهره وري سازماني،
معيار رفتارهاي اخلاقي در سازمان ازجمله محورهاي كليدي است كه امروزه مورد
بحث و بررسي انديشمندان و متخصصان در رشته هاي مختلف از جمله در مديريت
قرار گرفته است.يكي از عمده ترين دغدغه هاي
مديران كارآمد در سطوح مختلف، چگونگي ايجاد بسترهاي مناسب بـراي عوامل
انساني شاغل در تمام حرفه ها است تا آنها با حس مسئوليت و تعهد كامل به
مسايل در جامعه و حرفه خود به كار بپردازند و اصول اخلاقي حاكم بر شغل و
حرفه خود را رعايت كنند.
اين مديران به رغم كارآمد بودن بعضاَ با توفيق
روبرو نيستند و هرازگاهي در رسانه هاي جمعي مي خوانيم پل يا ساختماني فرو
مي ريزد، جاده اي غيراستاندارد ساخته مي شود، سازماني ورشكست مي شود،
پسابهاي كارخانه اي به رودخانه اي سرازير و يا يكي از كارخانه هاي صنايع
غذايي به علت عدم رعايت مسايل بهداشتي تعطيل مي شود.