دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی

فهرست مطالب مقدمه تولید نان سنتی فصل اول معرفی فعالیت اقتصادی تأمین سرمایه فصل دوم هدف کلی سرمایه کل اندازه فعالیت اقتصادی فرصتها تهدیدها نقاط ضعف نقاط قوت فصل دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی|40238253|arshad100|تولید نان سنتی,طرح تولید نان سنتی,کارآفرینی تولید نان سنتی,شروع به کار تولید نان سنتی
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

فهرست مطالب

مقدمه

تولید نان سنتی

فصل اول

معرفی فعالیت اقتصادی

تأمین سرمایه

فصل دوم

هدف کلی

سرمایه کل

اندازه فعالیت اقتصادی

فرصتها

تهدیدها

نقاط ضعف

نقاط قوت

فصل سوم

شرح فعالیت کارآفرینانه

هدف از ایجاد طرح

تجهیزات دفتری

وظایف فعالیت کارآفرینانه

دلیل شروع به کار

دلیل موفقیت

محل فعایت اقتصادی

تجارب و تخصص های مورد نیاز برای اجرای موفق طرح

فصل چهارم

طرح تولید

مواد خام مورد نیاز

فصل پنجم

طرح تجاری

امکان سنجی

خرید دستگاه های اولیه

فصل ششم

طرح سازمانی

نوع مالکیت

فصل هفتم

طرح بازاریابی

تحلیل موقعیت

فرصتها

تهدیدها

تحلیل رقیبان

نقاط ضعف

نقاط قوت

اهداف ومقاصد بازاریابی

شیوه تبلیغاتی مناسب

فصل هشتم

طرح مالی

صورتهای مالی نان سنتی

مقدمه:

کارآفرین به کسی گفته می شود که دارای فکر و ایده جدید است و می تواند ایده اولیه را به یک فعالیت اقتصادی تبدیل کند.

کارآفرین فردی است که ریسکها را می پذیرد وکار جدیدی را آغاز می کند پیدایش مفاهیم نظری کار آفرینی با گسترش وسیع این اصطلاح همزمان بوده است.

واژه Entrtpernur (کارآفرین) واژه فرانسوی است و ترجمه تحت الفظلی آن( واسطه) یا ( دلال) است.

به طور کلی کارآفرینی فرآیند خلق چیز – جدید و با ارزش است با اختصاص زمان وتلاش لازم، در نظر گرفتن ریسکهای مالی، روانی واجتماعی ورسیدن به رضایت فردی، مالی واستقلال، خصوصیات وویژگیهای کارآفرینان

- ریسک پذیری

- نوآوری و خلاقیت

- تمایل به مسئولیت پذیری

- عدم به مسئولیت پذیری

- عدم وابستگی

- نیاز به قدرت

تولید نان سنتی

فصل اول

معرفی فعالیت اقتصادی

این فعالیت اقتصادی که می تواند نان سنتی می باشد تولید نان با کیفیت بهتری که مورد رضایت مردم باشد راه اندازی شده است ومشغول به فعالیت است.

تأمین سرمایه:

سرمایه اولیه تولید نان سنتی در کل به مبلغ 000/000/60 ریال که 000/000/20 ریال آن به صورت نقد و مابقی آن به صورت وام از بانک کارآفرینی می باشد.